Megbízási szerződés

Megbízási szerződés minta

Az alábbi jogi nyilatkozat a megbizasi-szerzodes.hu internet címen elérhető weboldalon a publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének felhasználói feltételeit tartalmazza.

  1. Felhasználónak minősül a megbizasi-szerzodes.hu oldal azon látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amikor a Felhasználó a megbizasi-szerzodes.hu honlap szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen jogi nyilatkozat feltételeit.
  2. A megbizasi-szerzodes.hu oldalon Google Analytics látogatás elemző program fut.
  3. A megbizasi-szerzodes.hu domain tulajdonosa jogosult bármikor a tartalom megváltoztatására.
  4. A megbizasi-szerzodes.hu működtetője, mint szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
  5. A megbizasi-szerzodes.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a megbizasi-szerzodes.hu oldalon található tartalom és/vagy a megbizasi-szerzodes.hu oldalon elhelyezett bármelyik tartalmi elem, link használatából eredő bármilyen jellegű kárért.
  6. A megbizasi-szerzodes.hu weboldal használata ingyenes.
  7. A megbizasi-szerzodes.hu oldalon elhelyezett hirdetések Google AdSense partnerprogram keretében kerülnek megjelenítésre, mely hirdetések tartalmáért a megbizasi-szerzodes.hu oldal üzemeltetője és tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.

Kapcsolattartó email címe: